dinsdag 3 april 2012

De valkuil of de kans

Is het de kans die ik krijg of de valkuil waar ik in trap? Het lijkt wel trampolinespringen: van vliegen in de lucht met een big smile op mijn gezicht, tot de diepe deuk in het doek en een schaduw om me heen.


Leuk om mijn plannen voor WinWinWonen te delen met anderen en wat goed dat mensen kritisch willen en durven te zijn. Complimentjes ontvangen is natuurlijk altijd leuk, maar een kritische vraag spoort me aan om écht na te denken. Vaak kan ik de antwoorden zo geven en vertel ik enthousiast, maar soms zie ik ook ineens het dilemma of beperkingen en worden de kaders helder.

De website is nu in de maak ..... spannend! Vandaag of morgen zal ik fotomateriaal aan moeten leveren dus daar moet ik even goed voor gaan zitten. De voorwaarden/spelregels zijn zo goed als klaar en over een logo wordt ook diep nagedacht.
En dan moet de shop natuurlijk gevuld worden! Dus hierbij de oproep:

Heb je mooie woonaccessoires die je zou willen verkopen via WinWinWonen? Stuur even een berichtje naar info@binnenpretwonen.nl en ik neem contact met je op. Hou in gedachten dat de kwaliteitsnorm hoog ligt; zou je het zelf kopen als het in de winkel lag, is het goed genoeg voor een tweede kans?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten