zaterdag 14 april 2012

WinWinWonen borrelt en bruist

Het borrelt en bruist achter de schermen van WinWinWonen! 

foto: droomchampagne.nl
 
Leuk om positieve reacties te krijgen op de nieuwe webshop en ook heerlijk om te sparren met andere "interieur-gekken" over de opzet en uitwerking van de nieuwe webshop. Of juist wat brainstormen met mensen die het allemaal niet zo kan boeien en juist daarom een frisse en kritische blik hebben. Dank jullie wel!

zoiets maar dan anders .....


De voorwaarden en procedure zijn uitgewerkt (met dank aan Janine), het logo is in de maak bij B4Print, Richard bouwt lustig aan de website, nog een paar dingen regelen bij een andere bankinstelling, Kamer van Koophandel is geregeld en ga zo maar door. En natuurlijk is de inschrijving voor de Brandevoorter Dag op zondag 24 juni geregeld, want dan vindt de officiële lancering plaats van WinWinWonen; dat gaat een leuk feestje worden. Mét een verrassing voor alle klanten die mooie woonaccessoires komen inbrengen voor verkoop en natuurlijk zijn er bubbels!
Iedereen kan gebruikte of ongebruikte woonaccessoires aanbieden voor verkoop op de nieuwe webstite (bedlinnen alleen nieuw in originele verpakking).

Ook nodig ik van harte webshop-eigenaren uit om oude voorraden of uitlopende merken aan te melden bij WinWinWonen!

Dus check je kasten op nutteloos serviesgoed, het teveel aan sierkussens, out-of-style kandelaars en te grote of te kleine vazen. Stuur dan even een mailtje naar info@winwinwonen.nl, je ontvangt dan direct de procedurebeschrijving. Thanks!

1 opmerking:

  1. Hallo Christy, Leuk dat je met hebt uitgenodigd voor linked-in. Je hebt een erg mooie website en ik ga ook meteen je Blog volgen. Leuke plannen allemaal. Groetjes, Pascale

    BeantwoordenVerwijderen