zondag 31 oktober 2010

Blowing in the house

Wat was het weer leuk om twee mensen (met hun gezin) te inspireren en adviseren voor hun nieuwe woonkamer! Zo heerlijk als de plattegronden nieuwe inzichten geven qua ruimtegebruik, het moodboard "oh's  en ah's" teweegbrengt, de gekozen kleuren precies in de smaak vallen en toch ook verrassend zijn. Daarnaast is het ook zó leuk om, als een soort slagroom op de taart, behangboeken en gordijnstalen tevoorschijn te toveren. Dan wordt het steeds echter voor de opdrachtgever. Sommige voorbeelden zijn on the edge, maar dan weten ze in ieder geval wat er te koop is, wat de trends zijn en hoe texturen echt iets toevoegen aan het interieur.

Voor het visualiseren van ideeën in een advies, surf ik heel wat af over de golven van internet en knip en plak er lustig op los. En toen kwam ik dit tegen:


Gaaf he?! Een soort strandwindscherm (ik lag vroeger achter een lelijk oranje exemplaar te bibberen; want je zet alleen een windscherm op als het waait, en als het waait, is het niet fijn zonnen) maar dan voor in huis. Dit moet toch super zijn om achter te spelen, of een poppenkastshow te geven? Jammer dat ik uit de kleine kinderen ben ....

2 opmerkingen:

 1. Zo dat is echt een gaaf ding. inderdaad veel en veel beter dan die andere.
  Leuk hoor.

  En ja kan me heel goed voorstellen dat het leuk is om mensen blij te maken. Je hebt natuurlijk ook een heel leuk beroep.

  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil echt altijd maatwerk leveren, geen standaard BinnenPret-verhaal. De klant is leidend, niet mijn eigen smaak of voorkeur; dat maakt het heel uitdagend!

  BeantwoordenVerwijderen