dinsdag 28 februari 2012

In de media

Regelmatig krijgt BinnenPret een aanvraag voor fotomateriaal ten behoeve van producties in bladen of op internet. Ook willen ze wel eens de producten zelf ontvangen voor een fotoshoot. De afgelopen maanden stonden het Harlequin servies en theedoek in de KekMama, de letterbak Dorm in de Ouders van Nu het opbergmandje van CampCirrus in de KekMama, het hertenlampje van hout in de FlavourZine etc.

Vandaag krijg ik via Facebook een berichtje dat BinnenPret in de Libelle staat met het een en ander .... en ik weet van niks, leuke verrassing! Alle promotie is natuurlijk welkom.

Ook een verrassing was, dat ik met bovenstaande foto een prijsje heb gewonnen van de superleuke website Nils & Olle! Ze vroegen een tijdje geleden in hun nieuwsbrief om hen een foto te sturen van het ultieme Scandinavië-gevoel. Afgelopen zomer zaten (lagen) E en ik in een van de vele havens van Stockholm heerlijk te loungen op een boot onder het genot van een garnalen-sandwich en een übergezond vruchtensapje (de witte wijn was daar overigens ook helemaal goed). Een foto van dat moment staat nu in het Nils en Olle Kijkboek: klik & kijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten