zondag 22 januari 2012

Drie projecten tegelijk .....

...... en daarbij vergeet ik nog mijn "baas", degene die mij salaris betaalt voor gedane arbeid.Project 1: Interieuropdracht in mijn eigen wijk. Leuke uitdaging in een grote woonkamer met prachtige zichtlijnen maar ook met wat onhandigheden in de basis. Tevens een heerlijk grote slaapkamer die alles mist, behalve een inloopkast en mooi bed.

Project 2: De nieuwe webwinkel: WinWinWonen.nl. Dé plaats om je mooie woonaccessoires van goede merken een nieuw leven te geven zonder al te veel moeite. Jij mag zelf bepalen wat je voor de goederen wilt hebben en WinWinWonen houdt het artikel op voorraad, zorgt voor fotografie, de presentatie op de site, promotie etcetera. Anderzijds, het is tenslotte een win-win-situatie, kan je in deze nieuwe webshop mooie gebruikte woonaccessoires (of miskopen, foute cadeaus) kopen voor een mooi prijsje! De start is gemaakt en ik hoop snel meer nieuws te kunnen geven!


Project 3: Ons tweede huis in Oudeschans (Groningen)! Over een paar weken kunnen we van start om hier een vrolijk en gezellig tweede thuis van te maken. De basis is prima: ruim en wit. Maar ja, alles wit en strak geeft niet echt veel warmte, dus er valt nog wel het een en ander te bedenken, creëren en puzzelen. Laat dát nou net mijn liefste bezigheid zijn! Het wordt in ieder geval kleurig en bloemig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten