zondag 22 mei 2011

Achterstandje inlopen

Pffft, even een achterstand inlopen van een paar weken ...... te beginnen met de laatste week, want die was toch wel heel bijzonder! Superhectisch werd opgevolgd door superrelaxt. Het lifestyle event Brandevoort Leeft! was een groot succes en alle (in)spanningen waren het waard.
Dank aan De Brandeleros, wethouder Frans Stienen en Jan Roefs voor de geweldige opening!
Dank aan alle deelnemende exposanten voor hun vertrouwen in ons organisatietalent!
Dank aan de bezoekers die allen enthousiast reageerden op dit nieuwe evenement!

Tijdens de laatste loodjes van de organisatie van Brandevoort Leeft! werd ook de laatste hand gelegd aan onze interne "verbouwing" van de verdieping. Donkerbruine (her en der verkleurd tot groen, yek!) vloerbedekking is vervangen door superzachte ecru voetjesverwenning, de trappen zijn mooi wit gelakt en de muren kregen een kleurtje. Tja, weer blauw, sorry hoor maar iets anders kan gewoon écht niet!
In de werkkamer hetzelfde ijsblauw als in de woonkamer en op de overloop en trapopgangen twee tinten donkerder, dus grijsblauw. Wat een mooie aanblik als ik nu de trap op loop en de werkkamer zie: licht en fris ..... heerlijk!De muurverf was nog niet droog, de laatste exposant had nog niet betaald maar wij vertrokken naar Moux en Morvan. Zonder kind deze keer en dát is me toch raar! Onze kleine/grote druktemaker trok zijn eigen plan en ging  gewoon naar school, werken bij de Jumbo, frituren met vrienden en als kers op de taart op ODI-kamp (internationaal volleybal kamp, jaarlijks terugkerend feest). En wij? Wij deden he-le-maal niks tot zeer weinig. Ja, slapen .... maar daar kan je heel moe van worden hoor!
Het was weer thuiskomen bij Elly en Jurriaan (www.maison-bellevue.com, volg ook hun geweldige blog). We hebben geen uitleg meer nodig en nemen onze intrek in het mooie huis alsof we niet weg zijn geweest.
En nu weer back to business: bestellingen in de webwinkel verwerken en nieuwe artikelen toevoegen, zoals deze schattige prinsessen-ketting, Máxima zou wel eens jaloers kunnen worden op je (klein)dochter!


En oja, de koerier heeft tijdens onze afwezigheid aan de deur gestaan met het hele leuke serviesgoed van ferm Living, Harlequin. Dus binnenkort uit voorraad leverbaar:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten