maandag 15 november 2010

Keukenverbouwing deel 5

Ja hoor, deze week gaat het dan écht gebeuren: de gepimpte keuken zal vrijdagavond helemaal af zijn! Oh nee, niet helemaal af, want als laatste moeten nog wat kleine hoekjes gestuct worden en dan moet ook de schilder er nog "even doorheen".
Pimpen vind ik trouwens wel een simpele uitdrukking voor deze metamorfose! Behalve de vloer en een paar apparaten wordt alles anders.
De frontjes liggen al een week bij de spuiter en Dave de Keukenvernieuwer is begonnen met het verven van de randjes in de kasten. We waren er al aangewend dat  de deurtjes weg waren (het was ook best handig om een bord zó uit de kast te kunnen pakken) maar sinds vanmorgen staat alles op z'n kop. Nu moest toch echt alles leeg dus staan borden, pannen, voorraad en servies in dozen en kratten in het eetgedeelte op de grond of in de garage/BinnenPret-werkplaats. We zullen regelmatig misgrijpen of ons een ongeluk zoeken maar dat kan me helemaal niets schelen, hup, de vaart erin!
De afschuwelijke spiegel boven het aanrecht is nu weg, joepie! Vraag me niet hoe ik dat 12 jaar geleden heb kunnen uitzoeken ....


Tot morgen!

6 opmerkingen:

 1. Spannend Christy, ben wel heel erg benieuwd hoe het gaat worden. Ach joh, over een week ben je alle rotzooi en ongemak vergeten. Ik vraag niets hoor ik weet hoe je smaak door de jaren heen veranderd.
  Wat hangt er trouwens rechts op de bovenste foto? Het lijken mij een touwtje met van die houtjes eraan?

  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Christy,

  Inderdaad, van die open kastjes, da's ook wel wat. Gordijntje ervoor met een Franse print en je waant je immer op vakantie!

  Ben benieuwd hoe het wordt!

  Liefs, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja klopt, een touwtje met houtjes, heel simpel en gekocht op de kerstmarkt van Coppelmans vorige week. Vind er niks kerstigs aan, maar wel lollig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoii, kom via via op je blog..leuk hoor ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Ga je volgen..
  Hartelijke groet, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Christy,
  ik hoor van Eric al leuke verhalen over de nieuwe keuken. Het ziet er echt als een verbouwing uit. Ik ben echt benieuwd naar het resultaat, maar zoals ik het hoor en inschat wordt het een plaatje!
  Groet, CJ

  BeantwoordenVerwijderen